„Tai iš karto sumažins įtampą.“ Beprotiškas planas. Siūloma atiduoti Rusiją (Video)  ()

„Reikia užtikrinti Kiniją, kad ji turės įtakos.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oleksandras Musijenko paaiškino, kaip Amerikos diplomatai turėtų pasirodyti derybose su Kinija: „Kinija turi gauti JAV patikinimą, kad ji turės įtakos Rusijos politikai ir Rusijai. Tai labai svarbu. Jie negali visiškai atiduoti Rusijos Vakarams, kad jie sukurtų ten kažkokį liberalų projektą, kuris turėtų suvaržyti Kiniją. Ne. Tokiame vaidmenyje jie nenori matyti Rusijos, todėl reikia užtikrinti Kiniją, kad ji turės įtakos“.

Musijenko nuomonę apie Kinijos ir JAV derybų perspektyvas galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas pabrėžė svarbų sėkmingų Kinijos ir JAV derybų aspektą: „Tai labai svarbu, nes atitrauks Kinijos dėmesį nuo Taivano ir Filipinų, sumažins įtampą Azijos regione, kur JAV partneriai skeptiškai vertina šiuos susitikimus ir atidžiai stebi, kaip baigsis Amerikos-Kinijos derybos. Tai taip pat svarbus aspektas, o ir Kinija turės ką veikti, tai yra, ji pradės vystyti šias žemes ir teritorijas“.

 

Musijenko kalbėjo ir apie tai, kaip pasikeitė Kinijos visuomenės, kuri dabar sąmoningai ruošiasi deryboms su JAV, padėtis: „Situacija tokia. Akivaizdu, kad Kinija ruošiasi, neužėmė galutinės opozicinės pozicijos, nes akivaizdu, kad partijos nurodymu jų pozicija buvo pakeista. 2022 m. balandį apie 80% apklaustų kinų buvo nedraugiški JAV ir Vakarams, o dabar tik 50% , 75% yra susirūpinę, kaip Kinijos-Amerikos santykiai vystysis toliau“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(4)
(74)

Komentarai ()