[ŽT] „300 000... Tai yra baisus skaičius.“ Šeitelmanas apstulbęs. Ką Rusijoje liepė daryti moterims (Video)  ()

Išsakė bauginančią statistiką apie Ukrainos nuostolius kare.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Michailas Šeitelmanas savo analitinį vaizdo įrašą pradėjo taip: „Nenoriu apie tai kalbėti ir neturiu teisės apie tai kalbėti, bet... (apie tai turi teisę kalbėti tik Ukrainos armijos generalinis štabas arba prezidentas). Iš kitos pusės, to nepasakyti – kažkaip atvirai ignoruoti tai, kas akivaizdu, nes visi jau perspausdino „The Economist“ straipsnį, kuriame minimas nuo karo pradžios žuvusių Ukrainos karių skaičius, negaliu“.

Šeitelmano nuomonę apie Ukrainos nuostolius kare galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Ukrainos politikos strategas išsakė bauginančią statistiką apie Ukrainos nuostolius kare nuo pat plataus masto invazijos pradžios: „Straipsnis apskritai ne apie tai. Straipsnis yra apie tai, kad Ukrainoje trūksta darbo jėgos, nes žuvo daug vyrų (miršta ir moterų, bet vis tik daugiau vyrų). Pasak „The Economist“, amerikiečių pareigūnai suskaičiavo, kad kare žuvo mažiausiai 70 000 Ukrainos karių, o dar iki 120 000 buvo sužeista“.

 

Šeitelmanas su ironija prabilo apie keistus nuostolių kompensavimo metodus Rusijoje: „Mums, ukrainiečiams, 70 tūkstančių žuvusiųjų yra baisus skaičius, rusams negaila 300 tūkst. Dabar jie paskelbė, kad jų pagrindinis tikslas yra atkalbėti moteris nuo stojimo į universitetus, kad jos, užuot studijavusios, gimdytų vaikus, kad netaptų protingesnės, o taptų nebylėmis ir gimdytų kvailus rusus, kurie kvailai eitų į žūtį kare. Tai yra visa nacionalinė rusų idėja, Rusijos idėja ir rusų kultūros pagrindas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(7)
(47)

Komentarai ()

Susijusios žymos: