Dezertyrai, „blokavimo būriai“ ir egzekucijos. Kas vyksta prie Avdijivkos  ()

Rusų generolai naudoja taktiką „užimk poziciją arba mirk“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupacinės Rusijos kariuomenės vadovybė stengiasi papildyti nuostolius daliniuose, kuriuos patiria šturmuojant Avdijivką Donecko srityje. Tai pranešė Tavrijos kariuomenės grupuotės atstovas spaudai Oleksandras Štupunas lapkričio 19 d. nacionalinio teletilto eteryje, kurį per „YouTube“ transliavo kanalas „Rada“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų duomenimis, per pastarąją parą įsibrovėliai įvykdė 10 oro atakų ir keturis raketų smūgius, 51 ataką, taip pat daugiau nei 800 artilerijos atakų.

„[Rusai] patiria didelių nuostolių, bet ir toliau papildo savo nukraujavusius dalinius. Rusų generolai naudoja taktiką „užimk poziciją arba mirk“. Dezertyrų skaičius auga, okupantų vadovybė praktikuoja „blokavimo būrius“ ir net egzekucijas savo pavaldiniams“, – sakė Štupunas.

Jis pridūrė, kad per pastarasias 24 valandas Rusijos kariai netoli Avdijivkos prarado 531 įsibrovėlį ir 36 karinės technikos vienetus.

 

Okupantai toliau vykdo pėstininkų puolimus ir ruošiasi trečiajai Avdijivkos puolimo bangai, bandydami apsupti miestą, sakė pranešėjas.

„Paimti į nelaisvę rusai sako, kad yra apgaudinėjami, jiems sakoma, kad mūsų pozicijose nieko nėra. Avdijivkoje vyksta pėstininkų šturmai, dabar Rusijos Federacijos veiksmus galima vadinti žvalgybine jėga, tikimės atakų suintensyvėjimo“, – pabrėžė Štupunas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(9)
(25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: