„Visi be išimties. 100%.“ Skelbia, ką turi mobilizuoti Ukraina  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalinio vadas išsakė savo požiūrį į mobilizacijos problemas Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kovotojas Denysas Jaroslavskis išreiškė savo poziciją dėl Vidaus reikalų ministerijos pensininkų mobilizacijos poreikio.

Darbuotojai turėtų būti bent iš dalies mobilizuoti, tai tinka ne tik Vidaus reikalų ministerijai, bet ir bet kuriai kitai teisėsaugos institucijai, – sakė Denysas Jaroslavskis.

Jis taip pat pabrėžė, kad iš tų saugumiečių, kurie išėjo į pensiją ir jiems dar nesukako 60 metų, verta atrinkti tinkamus karinei tarnybai ir juos panaudoti rotacijai vykdyti. Jeigu artimiausiu metu šalies karinė vadovybė negalės apsispręsti organizuoti paketimą tiems žmonėms, kurie fronte išbuvo beveik dvejus metus, šių karių moralė smuks. Denyso Jaroslavskio interviu galite rasti jo „Facebook“ puslapyje.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalinio vadas išsakė savo požiūrį į mobilizacijos problemas Ukrainoje: „Tokia mobilizacija, kokia ji šiuo metu vyksta, manau, yra nepriimtina, nes, vykdydami savo planus, vadovai mobilizuoja net ir tuos. kurių visai nereikia mobilizuoti ir mesti į kariuomenę mūsų šalies gynybai“.

Tuo pat metu Denysas Jaroslavskis išsakė veiksmingą mobilizacijos problemos sprendimą:

„Manau, kad dabar turime sutelkti dėmesį į visus žmones, kurie ateina iš saugumo pajėgų (šiuo metu dirbantiems ir išėjusiems į pensiją, bet dar nesulaukusių 60 metų).

 

Žmonės, kurie „buvo susiję su šaunamaisiais ginklais, prisiekė Ukrainos žmonėms. Tai visos saugumo pajėgos nuo nacionalinės policijos iki prokuratūros (visos be išimties). Turime daug saugumo agentūros“.

„Paprasčiausiai verbuoti neapmokytus žmones iš gatvės bus mažai naudos. Manau, kad saugumo pajėgos, kurių nariai sulaukę 40 metų išėjo į pensiją iš tos pačios nacionalinės policijos ir SBU, turėtų būti sutelktos 100%. Suprantu, kad dauguma jų jau dabar turi pažymėjimus apie netinkamumą karo tarnybai, bet manau, kad antra gydytojų komisija padarys teisingas išvadas. Ginti mūsų šalį turi visi“, – detaliai aiškino buvęs policininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(1)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: