[ŽT] Nuostoliai katastrofiški. Tarnavskis skelbia apie trečios bangos pradžią  ()

Priešo gyvos jėgos ir šarvuočių nuostoliai ir toliau auga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos okupacinės pajėgos Donecko srities Avdijivkos srityje pradėjo naują, trečiąją, aktyvių karo veiksmų bangą. Priešo gyvos jėgos ir šarvuočių nuostoliai ir toliau auga. Tai pareiškė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Tavrijos grupės vadas Oleksandras Tarnavskis.

Savo „Telegram“ kanale jis sakė, kad Rusijos kariuomenė perėjo į trečiąją puolimo veiksmų bangą Avdijivkos kryptimi. Įsibrovėliai atliko 11 oro antskrydžių, įvykdė 56 kovinius veiksmus ir 973 artilerijos atakas.

Tarnavskio teigimu, Rusijos kariuomenės gyvos jėgos ir šarvuočių nuostoliai auga.

 

„Iš viso priešo nuostoliai buvo 706 žmonės. Buvo sunaikintas 51 karinės technikos vienetas. Tai 8 tankai, 13 šarvuotų kovos mašinų, 8 artilerijos sistemos, 2 oro gynybos sistemos, 15 dronų, 5 transporto priemonės. Taip pat buvo sunaikinti 2 amunicijos sandėliai ir 4 svarbūs priešo objektai. Dar 44 vienetai priešo technikos buvo apgadinti“, – pabrėžė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(112)
(4)
(108)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: