[ŽT] Internautai ūžia. Į susitikimą atvyko „Vasilyčius“. Kur „spec. lagaminas“? (Video)  ()

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas atvyko į Minską.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-24 [ŽT] Internautai ūžia. Į susitikimą atvyko „Vasilyčius“. Kur „spec. lagaminas“? (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas atvyko į Minską dalyvauti Kolektyvinio saugumo sutarties organizacijos (KSSO) viršūnių susitikime, Rusijos žiniasklaida paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip Rusijos diktatorius išlipa iš lėktuvo.

Interneto komentatoriai atkreipia dėmesį į keletą keistų vaizdo įrašo akimirkų ir iš to daro išvadą, kad vietoj Rusijos prezidento į Minską atvyko jo antrininkas. Jų nuomone, į Minską atvyko pagrindinis Putino antrininkas, liaudyje pramintas „Vasilyčiumi“. Šis „netikras“ Putinas elgiasi pernelyg gyvai, o taip pat – visiškai nebūdingai Rusijos prezidentui – nesilaiko atstumo ir spaudžia visiems rankas.

Baltarusijos prezidentu save vadinantis Aleksandras Lukašenka net neatvyko į oro uostą, kad pasitiktų Putiną. Šalia Putino, nebuvo apsaugininko su specialiu lagaminu, kuris esą nuolat jį lydi svarbiuose renginiuose.

Rusijos žiniasklaida skelbia, kad į KSSO tarybos posėdį atvyko Kazachstano prezidentas Kasymas Žomartas Tokajevas, Kirgizijos – Sadiras Japarovas, Tadžikistano – Emomalis Rahmonas. Svečius priims 2023 metais KSSO pirmininkaujančios Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka.

Armėnijos atstovai į susitikimą neatvyko. Anksčiau jie prašė iš darbotvarkės išbraukti pagalbos jų respublikai klausimą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(5)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: