[ŽT] „Užima 3 placdarmus. Perimama greitkelio kontrolė.“ Z-kanaluose audra  ()

Z-kanalai tikina, kad padėtis blogėja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z-kanalai vis labiau nerimauja dėl padėties kairiajame Chersono srities krante. Ukrainos ginkluotosios pajėgos ne tik sugebėjo kirsti Dnieprą, bet ir sukūrė tris placdarmus būsimam judėjimui link okupuoto Krymo.

Informaciją patvirtino Rusijos kariuomenės Z šaltinis „VDV za čestnost i spravedlivost“.

Pirmieji du placdarmai yra Antonivkos tilto srityje: kelių ir geležinkelio. Trečiąjį ukrainiečiai sukūrė 2023 metų rudenį Krynkų srityje, į rytus nuo Chersono.

„Iki lapkričio 24 d. ryto Ukrainos ginkluotųjų pajėgų jūrų pėstininkų korpuso daliniai nesiliovė bandę išplėsti tris placdarmus... kairiajame Dniepro krante Chersono srityje“, – rašoma propagandos šaltinyje.

Pranešama, kad prie Krynkų Ukrainos ginkluotosios pajėgos užėmė ne tik gyvenvietę, bet ir į pietus nuo jos esančią miško teritoriją. Ten taip pat buvo perimta ugnies kontrolė greitkelio Oleškų-Naujosios Kachovkos atkarpoje.

 

Antonivkos tilto geležinkelio dalyje, pagal Z-kanalą, Ukrainos ginkluotosios pajėgos spaudžia Piščane ir Pidstepnė rajonus.

Ukrainos daliniams iš dešiniojo kranto artilerija teikia galingą artilerijos paramą“, – skundžiasi Z-kanalas, patikindamas, kad „padėtis blogėja“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(2)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: