[ŽT] „Ten viskas nusėta rusų kūnais“  ()

Sudėtingiausia sritis yra tarp Avdijivkos ir Jasinuvatos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Informacijos ir konsultacijų bendrovės „Defense Express“ direktorius Serhijus Zgurecas pažymėjo, kad Avdijivka ir toliau išlieka karšta fronto dalimi.

„Avdijivkos kryptimi labai įtempta padėtis. Priešas pradėjo ilgai lauktą trečiąją puolimo bangą. Priešo puolimų prieš Avdijivką procesas tęsiasi net ir po patirtų nuostolių, priešo spaudimas nemažėja. Okupantai bando veržtis į Stepnoje per geležinkelį. Buvo vaizdo įrašas kaip 47-oji mechanizuotoji brigada su pėstininkų kovos mašina sunaikino priešą. Po to priešas pajudėjo į šiaurę, bandydamas išplėsti flango zoną už geležinkelio ribų“, – televizijos kanale „Espreso“ pažymėjo Zgurecas.

Pasak karo eksperto, sudėtingiausia sritis yra tarp Avdijivkos ir Jasinuvatos.

 

„Ten priešas bando gudrauti. Per iškastą tunelį jis prasibrovė į paviršių mūsų pozicijų ribose ir įsitvirtino, o tai iš dalies paveikė situaciją karo veiksmuose. Priešas taip pat bando patekti į kokso gamyklą, tačiau jis iš ten išmušamas ir sunaikinamas. Tvora aplink kokso gamyklą nusėta rusų kūnais. Avdijivka ir toliau išlieka karšta fronto zona“, – pridūrė Zgurecas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(0)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: