„Situacija tiesiog ch#####. Tylėti nebėra jėgų...“ Z-kanalą „pramušė“. Skelbia apie katastrofą  ()

Prie Dniepro Rusijos daliniai nesugeba išlaikyti gynybos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z-kanalas „Bojevoj resurs“ paskelbė atvirą įrašą apie tai, kas vyksta kairiajame Chersono srities krante.

Situacija rusams ypač nerimą kelia Krynkų srityje, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos plečia placdarmą, skelbia Dialog.UA.

Poste gausu nepadorių išsireiškimų apie Rusijos dalinių nesugebėjimą išlaikyti gynybos šioje fronto dalyje.

Situacija prie Krynkų ir toliau išlieka, švelniai tariant, tokia ch#####, kad tylėti apie šį mėšlą nebėra jėgų“, – rašo Rusijos šaltinis. Jis apkaltino Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybę, atsakingą už šį sektorių, „aplaidumu“.

Jis ypač atkreipė dėmesį į visišką Rusijos ginkluotųjų pajėgų žvalgybos trūkumą šioje srityje, dėl ko kariai siunčiami į aklą puolimą. Tai visada baigiasi visišku karių sutriuškinimu.

Mūsų gretas gesina FPV bepiločiai orlaiviai ir artilerija, pakoreguota iš dangaus „sparnais“ (turbūt dronais - red.). Jų „akys“ nuolat virš mūsų pozicijų. O mūsų pusėje... nėra nieko n#####“, – rašo kanalas.

Jis tikina, kad vienas iš Rusijos ginkluotųjų pajėgų dalinių, gavęs bepilotį orlaivį „Mavik“, jo tiesiog nekelia į dangų, nes nemoka su juo dirbti ir bijo jį prarasti.

 

Z-kanalas taip pat kalbėjo apie masinį girtavimą Rusijos ginkluotųjų pajėgų dalinių gretose. Pranešama, kad dėl šios priežasties ir „aplaidumo“ Rusijos kariuomenė nuolat patiria nuostolių.

Draugiška ugnis yra beveik pastovi. Bendravimo su kaimynais krūmuose trūkumas leidžia... per penkias sekundes gauti 100 šovinių. Belaukiant (APU – red.) iš išgąsčio galima gauti ir iš saviškių...“, – rašo rusų šaltinis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(0)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: