„200-uosius“ vežė visą dieną.“ Kas vyksta Kryme  ()

„Atskirai anksti ryte buvo užfiksuotas 8–10 lavonų sunkvežimių su „200-aisiais“ kėbuluose judėjimas.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-25 „200-uosius“ vežė visą dieną.“ Kas vyksta Kryme  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karinis partizanų judėjimas laikinai okupuotose Ukrainos teritorijose „Ateš“ penktadienį, lapkričio 24 d., pranešė apie Rusijos karinio dalinio ataką Džankojuje.

Apie operacijos pasekmes partizanai rašė „Telegram“ kanale. Kaip rašoma pranešime, lapkričio 24-osios naktį „Ateš“ ir Džankojaus gyventojai dalyvavo smūgiuose prieš priešo taikinius.

Smūgis į karinį dalinį sunaikino radarą, oro gynybos sistemas ir okupantų personalą. Visos transporto priemonės, skirtos žuvusiems vežti, visą dieną vežė kūnus, rašo „Ateš“, remdamasi savo šaltiniu iš karinio dalinio Džankojaus mieste.

„Atskirai anksti ryte buvo užfiksuotas 8–10 lavonų sunkvežimių su „200-aisiais“ kėbuluose judėjimas“, – priduria partizanai.

Jie taip pat teigė, kad pastaraisiais mėnesiais judėjimo atstovai dažnai skelbdavo informaciją apie oro gynybos, radarų ir mobilizuotų Rusijos ginkluotųjų pajėgų mokymo centrų vietą Džankojuje. „Ateš“ visą informaciją iš karių ir civilių šaltinių siuntė tiesiogiai Ukrainos kariuomenei.

 

Naktį į penktadienį, lapkričio 24 d., Rusijos gynybos ministerija pranešė apie Ukrainos bepiločių orlaivių ataką laikinai okupuotame Kryme ir Rusijos teritorijoje. Tada buvo pranešta, kad Džankojuje buvo girdėti iki dešimties sprogimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(1)
(60)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: