[ŽT] Smogė HIMARS. Daugybė aukų. Į mirtį pasiųsti Rusijos policininkai. Skelbiamos detalės  ()

Žurnalistų teigimu, dauguma Juvilynės kaimo policijos skyriaus darbuotojų yra rusai, atvykę dirbti į okupuotą teritoriją. Tačiau tarp jų – buvę Ukrainos policijos darbuotojai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-29 [ŽT] Smogė HIMARS. Daugybė aukų. Į mirtį pasiųsti Rusijos policininkai. Skelbiamos detalės  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Chersono srities okupacinė valdžia patvirtino, kad per išpuolį Juvilynės gyvenvietės rajone žuvo keturi žmonės. Paaiškėjo, kad tai vietiniai „policininkai“. Tai pranešė TASS, remdamasi okupacinės administracijos organizuotos policijos atstovais.

Pranešime teigiama, kad per HIMARS smūgį žuvo keturi žmonės, o dar 18 buvo sužeisti.

Lapkričio 28 d., Juvilynės kaime, esančiame Rusijos kontroliuojamoje Chersono srities dalyje, buvo įvykdytas smūgis į vadinamąjį Vidaus reikalų departamento pastatą. Nacionalinio pasipriešinimo centro duomenimis, per išpuolį žuvo penki aukšto rango pareigūnai.

Taip pat, anot žurnalistų, dauguma policijos departamento darbuotojų yra rusai, atvykę dirbti į okupuotą Ukrainos teritoriją. Tačiau tarp jų – buvę Ukrainos policijos darbuotojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(0)
(17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()