Aviakatastrofa. Nusidaužė Rusijoje pagamintas sraigtasparnis Mi-35  ()

Žurnalistų teigimu, šis incidentas įvyko praėjus kuriam laikui po to, kai sraigtasparnis Mi-35P pakilo į operaciją naftos turtingoje Riverso valstijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netrukus po pakilimo iš Port Harcourt oro uosto penktadienį, gruodžio 1 d., sudužo Nigerijos oro pajėgų sraigtasparnis Mi-35P, visi penki įgulos nariai išgyveno, patyrė tik lengvus sužeidimus. Tai pranešė „Reuters“.

Incidentas įvyko netrukus po to, kai sraigtasparnis Mi-35P pakilo į operaciją naftos turtingoje Riverso valstijoje, kurioje taip pat gausu naftos vagysčių, sakė oro pajėgų atstovas Edwardas Gabkwetas.

Anot jo, įgulos nariai gydomi miesto Karinių oro pajėgų medicinos centre.

Nigerijos oro pajėgų viešųjų ryšių ir informacijos direktorius, oro komisaras Edwardas Gabkwetas sakė, kad katastrofa įvyko 7.45 val. vietos laiku.

 

„Oro štabo viršininkas maršalas Hassanas Abubakaras šiuo metu vyksta į Port Harcourtą asmeniškai apžiūrėti situacijos, taip pat pasirūpinti įgulos gerove ir duoti tolesnius nurodymus“, – sakė jis.

Kariškių portalas patikslina, kad lėktuvo katastrofa įvyko Port Harcourt mieste, kur bazuojasi iš Rusijos gauti atakos sraigtasparniai Mi-35P.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(3)
(12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()