[ŽT] „Iki 300 000 FPV...“ Dingo Rusijos dronai. „Du majorai“ skelbia, kas nutiko  ()

Rusijos karinė biurokratija padeda Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Z-kanalas „Osetin“ rašo, kad Rusijos gynybos ministerijos sandėliuose yra daug elektroninės karo technikos ir bepiločių orlaivių, tačiau Putino kariuomenė Chersono srityje jų nesulaukia. Esą Rusijos gynybos ministerija neskaito Chersono srities kariškių prašymų ir dokumentų dėl bepiločių orlaivių poreikio.

Karo studijų instituto analitikai nusprendė išanalizuoti situaciją.

Kitas Z-kanalas „Du majorai“ aprašė situaciją, kada Putino karys gali tikėtis gauti naują droną. Jis aukštesnei institucijai turi pateikti dokumentą, kurį sudaro 7 reikalavimai. Dokumente turi būti aiškiai nurodyta, kad bepilotis orlaivis buvo sunaikintas esant įprastoms oro sąlygoms, taip pat tai, kad jis nenusileido, panaudojus savo elektroninę karo techniką. Pareiškėjas taip pat turi pateikti įrodymus, kad jis baigė dronų valdymo kursus.

 

ISW analitikai primena, kad tai ne pirmas kartas, kai okupantai iš Chersono srities skundžiasi įvairiomis problemomis. Visos jos sukelia didelius nuostolius priešo gretose šiame fronto sektoriuje.

Dar lapkričio 29 dieną Maksimas Šeremetas sakė, kad Rusijos Federacijoje kas mėnesį pagaminama iki 300 tūkstančių FPV dronų. Tačiau Rusijos gynybos ministerija neskuba jų pristatyti į frontą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(1)
(37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: