Kol kas per mažai priepuolių. Neįtikėtina, kuo rusai pradėjo pildyti kariuomenę  ()

Rusijai, matyt, trūksta karių. Savaime aišku, šalyje dar yra labai daug vyrų, kuriuos Rusija gali pašaukti mirčiai Ukrainoje, bet šaukimai Maskvoje ir Sankt Peterburge dalijami negausiai, vengiant visuomenės pykčio, kalėjimai po truputį tuštėja, o ir toli rytuose grįžtančių vyrų nesulaukusios šeimos taip noriai nebeišleidžia sūnų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvoje epilepsija sergantis vaikinas buvo išsiųstas tarnauti į Rusijos armiją, rašo „Telegram“ kanalas „Baza“.

Lapkričio 22 d. rytą policija atvyko į Jurijaus Jevsejevo butą ir išsivežė jį į policijos komisariatą dėl karo tarnybos vengimo. Ten jis buvo laikomas tris valandas. Paskui Jevsejevas buvo nuvežtas į regioninę karinės registracijos ir įdarbinimo tarnybą, kur kitą dieną jam buvo atlikta medicininė apžiūra. Pasak vaikino, specialistai planavo paskelbti jį netinkamu dėl epilepsijos. Tačiau regioninėje įstaigoje psichiatras pasakė, kad jis „viską išsigalvojo ir yra gana sveikas“. Jevsejevas teigė, kad ten specialistai valgė picą ir daug dėmesio į jį nekreipė.

Lapkričio 23 d. Jevsejevas buvo atvežtas į karinį dalinį. Jau kitą dieną jis pasijuto prastai, o dar po dviejų dienų vakare Jevsejevą pradėjo kamuoti traukuliai. Tuomet vaikinas buvo nuvežtas į ligoninę. Jis tikėjosi, kad taip jo karinė karjera ir baigsis - dabar jau visiems turėtų būti akivaizdu, kad tarnavimui Ukrainoje jis netinkamas.

 

Tačiau gydytojai Jevsejevui pasakė, kad, jei jis nori būti perkeltas į atsargą, jis turi išgyventi penkis priepuolius. Jurijus kol kas patyrė tik du. Taigi, jei nesuskubs su traukuliais, jis turės tarnauti šauktiniu toliau. O tada, tikriausiai, keliaus į Ukrainą mirties ieškoti.

(26)
(0)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: