[ŽT] „Jų gali būti 100 000.“ Skelbiamas slaptas įsiskverbimas į JAV (Video)  (1)

JAV kasdien sieną kerta 100 kinų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Brett Odesa soc. tinkle „X“ rašo:

Noriu pagalbos Ukrainai taip pat greitai, kaip ir bet kuris kitas žmogus, bet tikrai manau, kad  reikia sėsti prie stalo ir rimtai spręsti sienos saugumo problemas. Kasdien sieną kerta 100 kinų.

Mes žinome, kad Kinija seka ir persekioja kinus, esančius mūsų šalyje, nesvarbu, kad jie turi Amerikos pilietybę. Patikėkite manim, šimtai, jei ne tūkstančiai Kinijos piliečių, kilus karui prieš Kiniją, imsis sabotažo.

Aš nesijaudinu dėl žmonių, kurie čia atvyksta ieškoti darbo ir geresnio gyvenimo savo šeimai. Mane 100% neramina Kinijos komunistų partija ir tai, ką 100 000 jų gali padaryti mūsų maistui, vandeniui, elektros tinklams. Jie gali mus visus parklupdyti.

Įsivaizduokite, kad šios komunistų grupės pradeda griauti elektros tinklus ir nuodyti maisto ir vandens atsargas. Kiek mes, kaip šalis, išliksime, kai maistas taps nevartojamas? Kinija niekada neleis šimtams amerikiečių į šalį atvykti nelegaliai, todėl ir mes turime pradėti rimtai žiūrėti į savo sieną ir ką įsileidžiame į vidų.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(4)
(51)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: