„Respublikonai blokuoja pagalbą Ukrainai. Putinas juos myli“  (13)

Amerikiečių rašytojas Stephenas Kingas palaikė Ukrainos žmones.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV Senatas blokavo įstatymo dėl papildomo finansavimo, pagal kurį būtų numatytos lėšos pagalbai Ukrainai, Izraeliui ir Taivanui, pateikimą.

Garsus amerikiečių rašytojas Stephenas Kingas sukritikavo Respublikonų partijos narius po nesėkmingo balsavimo dėl įstatymo projekto, skirto padėti Ukrainai JAV Senate.

„Respublikonai blokuoja pagalbą Ukrainai. V. Putinas juos myli“, – rašė jis socialiniame tinkle X.

Pažymėtina, kad naktį į gruodžio 7 d. (Kyjivo laiku) JAV Senatas nubalsavo, kad būtų pateiktas svarstyti 106 mlrd. 61 milijardas dolerių iš šios sumos turėjo būti skirta konkrečiai Ukrainai paremti. Tačiau senatoriai nesugebėjo balsuoti dėl procedūrų ir nesurinko reikiamų 60 balsų.

Po visiško Rusijos įsiveržimo į Ukrainą amerikiečių rašytojas Stephenas Kingas palaikė Ukrainos žmones. Jis paskelbė nuotrauką vilkėdamas marškinėlius su užrašu „Aš palaikau Ukrainą“.

Be to, S. Kingas savo socialiniuose tinkluose nuolat rašo apie Rusijos karą prieš Ukrainą. Visų pirma, 2023 m. balandį jis paragino pasaulį išlaikyti Ukrainą savo širdyse ir nepalaikyti ramintojų.

 

Jis taip pat pakomentavo balandžio 28 d. Rusijos užpuolikų išpuolį prieš aukštybinį pastatą Umane, kur žuvo daugiau nei 20 žmonių, tarp jų – vaikai nuo 1,5 iki 16 metų.

„Rusija toliau žudo daugiau Ukrainos civilių, įskaitant vaikus, bepiločių orlaivių smūgiais. Tai ne karas. Tai terorizmas“, – rašė Stephenas Kingas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(3)
(29)

Komentarai (13)