„Windows Phone 7“ OS parengta gamybai  (22)

„Windows Phone 7“ operacinė sistema jau parengta gamybai ir išplatinta partneriams visame pasaulyje, kurie kurs ir pristatys telefonų modelius. Pirmieji telefonai su „Windows Phone 7“ pasirodys šių metų žiemą, pranešė „Microsoft“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mobili „Windows Phone 7“ platforma pristatyta mobiliųjų telefonų gamintojams ir telekomunikacijų operatoriams. Išleista versija papildyta atnaujinimais, parengtais pagal vartotojų, testavusių operacinę sistemą, pastabas, teigiama bendrovės pranešime.

Pasak „Microsoft“ atstovų, „Windows Phone 7“ buvo labiausiai testuota mobili platforma, kurią bendrovė yra kada nors išleidusi. Kasdien, nuo pat platformos sukūrimo pradžios, ji buvo automatiškai testuojama su 10 tūkst. įrenginių, o tai sudaro daugiau nei pusę milijono valandų aktyvaus veikimo.

„Microsoft“ atstovai žada, kad „Windows Phone 7“ operacinė sistema leis vartotojams žymiai plačiau išnaudoti mobiliųjų telefonų galimybes. Be to, bus paprasčiau telefone valdyti ir naudotis „Microsoft“ paslaugomis „Xbox Live“ ar „Windows Live“ programomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (22)

Susijusios žymos: