[ŽT] „Tai katastrofa.“ Gali įvykti naujų Ukrainos regionų okupacija (Video)  ()

Publicistas įvardijo sąlygą, kuriai esant okupantai gali užgrobti naujas teritorijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Borislavas Bereza, buvęs Ukrainos Aukščiausiosios Rados deputatas, apžvalgininkas, kalbėdamas su Vitalijumi Portnikovu, ukrainiečių publicistu, rašytoju ir žurnalistu, pasakė: „Dar turime dėl ko kovoti, bet blogiausia bus, jei ginklų tiekimo pauzė truks mėnesį ar pusantro, tada tai bus tikra nelaimė“. Reaguodamas į tai, ką išgirdo, Ukrainos žurnalistas išsakė nuviliančią prognozę.

Vitalijaus Portnikovo interviu Borislavui Berezai galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

„Reikia suprasti, kad tinkamos paramos Ukrainai nebuvimas kariniu lygmeniu reiškia ne tik karių, bet ir civilių gyvybių praradimą. Tokiomis sąlygomis visai realiai gali įvykti naujų Ukrainos regionų okupacija“, – užtikrintai pareiškė politikos analitikas.

Po to Ukrainos žurnalistas atkreipė dėmesį į tai, kad, būtent okupavus naujas Ukrainos teritorijas, JAV pradės teikti karinę pagalbą reikiamu kiekiu: „Tada amerikiečiai tuoj pat pradės veikti, respublikonai varžysis su demokratais, kas pasiūlys geriausią biudžetinės pagalbos variantą Ukrainai, bet mokėti už tai turėsime savo žmonių gyvybįmis, kurie okupuotuose regionuose gali atsidurti tokioje pačioje situacijoje kaip ir Ukrainos gyventojai Bučoje arba Iziume. Tai 2024 m. realybė“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(3)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: