„Jokių šansų.“ Ukrainoje skelbiamas Didysis karas. Ką tai reiškia (Video)  ()

Karo ekspertas paaiškino, ką reiškia Didysis karas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jeigu ukrainiečiai nesusivienys, kaip tai darė pirmaisiais mėnesiais po pilno masto invazijos, ir nebus išspręsta mobilizacijos vengimo problema, tuomet yra tikimybė, kad karą pralaimėsime“, – sakė Jevhenij Dikij.

Karo ekspertas taip pat paaiškino, kad Rusija idealiu atveju norėtų paskelbti karą NATO, tačiau V. Putinas supranta, kad, susidūrus su JAV kariuomene, jis neturi jokių šansų. Štai kodėl dideliu karu rusai turi omenyje dar vieną bandymą pulti Ukrainą.

Dikij interviu galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

Patyręs kariškis perspėjo ukrainiečius apie naują pavojų: „Realiai jie su mumis ruošiasi daug didesnio masto karui. Manau, kad didysis karas, kuriam ruošiamasi, bus jų perėjimas nuo gynybos prie antrojo puolimo su visiška visos Ukrainos okupacija. Jie blaiviai vertina, kokius nuostolius turės net jei šis planas pavyks, todėl mano, kad taip, verta tai pabandyti“.

 

Tada Dikij papasakojo, kodėl žaibinis karas buvo nesėkmingas ir kaip ateityje jie bandys ištaisyti savo klaidą: „Paaiškėjo, kad tada jie tiesiog patikėjo savo specialiosiomis tarnybomis, kad rimto pasipriešinimo iš Ukrainos nesulauks: jie ėjo ne į karą, o į „specialią operaciją“. Šios iliuzijos jie neturi jau pusantrų metų, mes juos atpratinome. Dabar mus vertina teisingai ir, greičiausiai, tiesiog nori surinkti tuos pačius 600–800 tūkst., kurie pagal didelio karo planą reikalingi tokiai teritorijai užimti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(6)
(21)

Komentarai ()

Susijusios žymos: