[ŽT] „Mus termitu, įsivaizduok, naktį padegė.“ Neįtikėtina. Ką sunaikino Ukraina (Video)  ()

Sunaikintas Rusijos įsibrovėlių vadovybės ir stebėjimo postas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų specialiųjų operacijų pajėgos sunaikino Rusijos įsibrovėlių vadovybės ir stebėjimo postą kairiajame Chersono srities krante. Apie tai gruodžio 11 d. „Telegram“ pranešė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų specialiųjų operacijų pajėgos.

Vieno iš MTR padalinių operatoriai žvalgybos operacijų metu nustatė okupacinių pajėgų vadovybės ir stebėjimo posto vietą okupuotuose Oleškuose.

„Su dronų pagalba priešo taikiniui buvo padaryta ugnies žala. Taikinys sulygintas su žeme (remiantis perimtu okupantų pokalbiu, jie vis dar yra šoke nuo specialiųjų pajėgų puolimo)“, – rašoma pranešime.

Perimto pokalbio metu įsibrovėliai teigė, kad Ukrainos kariuomenė smogė jiems „termitu“, kuris „išdegino žemę 40 centimetrų“.

 

Mus termitu, įsivaizduok, naktį padegė. 40 cm išdegino žemę. Mes tik atsisėdome paėsti b###t vakare, kai staiga kirto per stogą. Ir dar vienas smūgis. Žodžiu, gaisras kilo“, - pasakojo okupantas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(106)
(0)
(106)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: