„Geriausia yra pirkti šiuos automobilius.“ Ką pataria 55 metų patirtį turintis mechanikas  (19)

Scotty Kilmeris pažymėjo, kad šios markės automobiliai gali nuvažiuoti daugiau nei 800 000 km.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

55 metų patirtį turintis mechanikas įvardijo geriausius perkamus automobilius.

Garsus automobilių mechanikas Scotty Kilmeris paaiškino, kodėl jis yra stiprus „Toyota“ transporto priemonių rėmėjas. Jis pažymėjo, kad šių automobilių patikimumas leidžia vairuotojams ilgainiui sutaupyti pinigų.

„Kaip mechanikas, per pastaruosius penkis dešimtmečius dirbau su daugybe skirtingų transporto priemonių ir galiu asmeniškai patvirtinti „Toyota“ kokybę. „Toyota“ patikimumas labai priklauso nuo mažo mechaninių gedimų skaičiaus. Bet štai ką žino nedaugelis. Įsigydami „Toyota“ iš tiesų sutaupysite nemažai pinigų, lyginant su kitomis markėmis“, – pastebėjo ekspertas.

Jis pažymėjo, kad Jungtinėse Valstijose parduodami „Toyota“ automobiliai paprastai atlaiko nuo 320 000 iki 400 000 km, o kai kurie modeliai nuvažiuoja daugiau nei 800 000 km.

 

Jis pridūrė, kad atlikdamas reguliarią priežiūrą, vienas vairuotojas savo 2008 m. „Toyota Tacoma“ pikapu, kuris naudojamas vaistams pristatyti, nuvažiavo daugiau nei 2 400 000 km.

Scotty taip pat pažymėjo, kad daugelis „Toyota“ transporto priemonių gali lengvai nuvažiuoti 1 600 000 km su vienu varikliu ir pavarų dėže.

„Geriausia yra pirkti šiuos automobilius“, – sako ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(127)
(44)
(83)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (19)