„Jis kariaus 2025 m., 2026 m., 2027 m...“ Yra vienintelis būdas tai sustabdyti (Video)  ()

Putinas turi resursų tęsti karą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas neketina savo noru atsisakyti idėjos užgrobti Ukrainą ir jau okupuotų teritorijų kontrolės, sakė Rusijos žurnalistas ir sociologas Igoris Jakovenko.

Rusijos visuomenės veikėjas taip pat pabrėžė, kad tik Putino pašalinimas gali sustabdyti kovas Ukrainoje.

Rusijos žurnalistas pakomentavo Budanovo žodžius, kad Putinas neturi karo plano 2025 metams, o tai reiškia, kad karas gali baigtis 2024 m.

 Jakovenko iš esmės nesutinka su šiuo teiginiu ir priminė, kad Putinas negali sau leisti nustoti kovoti, nes tai bus jo politinės karjeros pabaiga, o jis turi išteklių tęsti „SVO“.

Rusijos sociologas pateikė argumentų, kad Rusijos prezidentui nėra prasmės nutraukti karą Ukrainoje: „Visi žino, kas vyksta su Navalnu, Jašinu, Kara-Murza ir tūkstančiais kitų žmonių, todėl iš principo, teroras vyksta, tik vyksta kitaip. Didelio teroro nereikia: visiškai pakanka žiniasklaidos teroro. Tai dar vienas šaltinis. Taigi Putinas turi resursų tęsti karą. Nesuprantu, kodėl jie turi baigtis 2024 m.

 

Tada žurnalistas pasakė, kas turi nutikti, kad Rusijos valdžia pati baigtų karą Ukrainoje: Jei šita gyvatė nebus pašalinta, jis kariaus 2025 m., 2026 m., 2027 m., ir toliau pagal sąrašą“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(3)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: