[ŽT] Košmaras fronte. Didžiulis Rusijos karinis dalinys pateko į spąstus (Video)  ()

Puolimas rusų kariškių būriui baigėsi tragiškai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos sumušė dar vieną Rusijos kariuomenės dalinį. Iš visos rusų kuopos (Rusijos kariuomenėje kuopos skaičius siekia iki 300 žmonių) gyvi liko tik 15 žmonių. Tai leidiniui „Svarbios istorijos“ (rus. „Важные истории“) papasakojo Rusijos kariškių žmonos. Pasak jų, rusų kuopa buvo išlaipinta plyname lauke be ginklų ir apmokymų. Ukrainos ginkluotosios pajėgos juos apšaudė artilerijos smūgiais ir kasetiniais sviediniais. Dėl to dauguma rusų būrio karių žuvo vietoje. Antroji rusė pasakojo, kad iš jos vyro kuopos išgyveno tik vienas vyras. Vaizdo įrašo fragmentą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Nemanėme, kad iš kuopos liks gyvi 15 žmonių. Kaip tai apskritai įmanoma iš principo? Kad vaikinai be gero karinio pasirengimo buvo išmesti į pliką lauką ir palikti. Prieš gerą artileriją, prieš kasetinius sviedinius, 15 vaikinų su trimis automatais ir dviem kastuvais“, - sakė moteris.

 

„Niekas iš ten neišeina sveikas. Visi išeina „200“ arba „300“. Iš mano vyro kuopos neliko nė vieno. Mano vyras yra paskutinis žmogus, kurį iš ten išvedė – iš visos kuopos! Gynybos ministerija atima mūsų vaikinus – rusų kariai ten nieko neturi, viską perka už savo lėšas. Ir mūsų problemos nieko nejaudina“, - sakė antroji rusė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(1)
(46)

Komentarai ()

Susijusios žymos: