„Ar girdėjote, ką pasakė Zalužnas?“ 2024-ieji žada būti negailestingi  ()

Buvęs žvalgybos pareigūnas suintrigavo savo prognozėmis dėl karo Ukrainoje 2024 m.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo analitikas Jurijus Švecas užsiminė, kad kiti metai džiugins ukrainiečius svarbiais įvykiais. Ateina didžiulė audra.

Daugelis karo ekspertų ir žinomų pasaulio leidinių prognozuoja, kad 2024 metais Ukrainos gynybos fronte laikotarpis prasidės be reikšmingų pokyčių, tačiau Jurijus Švecas su šiuo teiginiu nesutinka.

Karo ekspertas išanalizavo iš savo šaltinių aukščiausiuose JAV kariniuose ir politiniuose sluoksniuose gautą informaciją ir padarė išvadą, kad ateinančiais metais Ukrainos laukia svarbūs istoriniai įvykiai.

Jurijaus Šveco nuomonę apie Ukrainos perspektyvas 2024 m. galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

„Pastaruoju metu, jei pastebėjote, teikiu jums medžiagą, prieštaraujančią dideliam pesimistinio pobūdžio informacijos srautui, pavyzdžiui, „reikia derėtis su Putinu“, „viskas atsidūrė aklavietėje“, „viskas prarasta“ ir pan. Ne, niekas neprarasta, viskas tik prasideda: diena ir naktis nustoja būti vangios“, – užtikrintai kalbėjo buvęs žvalgybos pareigūnas.

Tada karo analitikas, toliau išlaikydamas intrigą ir neatskleisdamas jokios konkrečios informacijos, pridūrė:

 

„Ar girdėjoje, ką pasakė Zalužnas? 2024-ieji, kaip matyti iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado Zalužno spaudos konferencijos, žada būti negailestingi. O mano šaltiniai man sako, kad gyvenimas turėtų tapti geresnis ir linksmesnis.“

Kartu Švecas pabrėžė:

„Gyvenimas turi būti geresnis, linksmesnis, o karas – sėkmingesnis. Manau, realu kelti priešo išvarymo klausimą ir net tikėtis, kad priešas paliks reikšmingą dalį teritorijų, kurias jis užėmė Ukrainoje.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(103)
(1)
(102)

Komentarai ()

Susijusios žymos: