[ŽT] Tankistams šokas. Skelbiama, kas fronte nutiko „Leopard 2A6“ (Video)  (1)

Situacija vos nesibaigė tragedija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2023 m. gruodžio 27 d. Ukrainos televizijos paskelbtame vaizdo įraše Ukrainos kariai papasakojo apie savo tiesioginę patirtį, kai Vokietijoje pagamintas tankas „Leopard 2A6“ išgelbėjo jų įgulos gyvybes.

Ukrainos karių teigimu, tankas „Leopard 2A6“ buvo pažeistas tiesioginiu Rusijos prieštankinės valdomos raketos smūgiu. Situacija nesibaigė tragedija, nes pažangūs „Leopard“ šarvai pasirodė esantys neįveikiami.

 

Šis incidentas pabrėžia „Leopard 2A6“ konstrukcijos efektyvumą ir jo svarbų vaidmenį mūšio lauke. „Leopard“ tankas, žinomas dėl savo tvirtų šarvų ir puikios ugnies galios, pasirodė esąs didžiulis Ukrainos pajėgų turtas kare prieš Rusiją. Tanko gebėjimas atlaikyti tokį tiesioginį ir galingą smūgį sulaukė karo ekspertų pagyrų ir yra vertinamas kaip reikšmingas Ukrainos kariuomenės moralės ir kovinio efektyvumo pastiprinimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(285)
(8)
(277)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: