„Garantuoju 100%. Mes gyvensime kaip vergai.“ Generolas skelbia, kas laukia Ukrainos  ()

Ukrainos pajėgų generolas ukrainiečius blaiviai nuteikė griežta tiesa.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas majoras Dmytro Marčenka paaiškino ukrainiečiams, kodėl jie privalo eiti kovoti.

Ukrainos politikas Borislavas Bereza paprašė Dmytro Marčenkos išsakyti savo nuomonę apie mobilizaciją Ukrainoje ir su ja susijusius šalies piliečių nuogąstavimus. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas nesakė skambių žodžių apie pareigą Tėvynei, bet aiškiai visiems paaiškino, kodėl svarbu eiti ir ginti Ukrainą būtent dabar.

Dmytro Marčenkos nuomonę apie mobilizaciją rasite vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Generolas užtikrintai pareiškė: „Pirmiausia turime suprasti, kad mūsų šalyje vyksta karas (ne antiteroristinė operacija, ne „specialioji karinė operacija“, o karas). Kaip suprantate, bet kurioje šalyje karo metu mobilizuojami visi rezervai, kurie gali prisijungti prie pasipriešinimo, kad apgintų savo teritoriją, todėl tai daugiau asmeninės žmonių atsakomybės klausimas, kurie turi suprasti, kad jei pralaimėsime šį karą, mūsų vaikai bus priversti gyventi kaip vergai ir niekas su jais normaliai nesielgs.

 

„Jei kas nors mano, kad turėtume sėsti prie derybų stalo, užbaigti šį karą ir vėl gyvensime taip, kaip gyvenome, skubu nuvilti: mes nebegyvensime taip, kaip gyvenome. Garantuoju 100 proc., t. y. Rusija jau dabar mus suvokia kaip antrarūšę tautą, ir jie niekada su mumis nesielgs pagarbiai. Turime ginti savo interesus, savo sienas ir ginti savo šalį. Visa visuomenė turi tai suprasti. Kad tai padarytume, turime susivienyti ir paaiškinti tai savo vyriškajai daliai“, - pabrėžė Dmytro Marčenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(292)
(16)
(276)

Komentarai ()

Susijusios žymos: