[ŽT] „Tai buvo paskutinė „gyva“ transporto priemonė bate, paskutinė!!!“ Okupantams šokas. Kas nutiko (Foto)  ()

Okupantai panikuoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenė panaudojo FPV droną, kad iš Rusijos ginkluotųjų pajėgų bataliono atimtų paskutinį sunkvežimį viename iš priekinių sektorių fronte. Grupės atsargos paralyžiuotos. Apie įvykį parašė Rusijos Z- kanalas, publikuodamas medžiagą apie apdegusį automobilį, skelbia Dialog.UA.

Kol kas nežinoma, kuriame konkrečiame fronto sektoriuje rusai prarado karinį KamAZ. Tačiau, sprendžiant iš pranešimo, šis incidentas turėjo demoralizuojantį poveikį Rusijos kariams.

Tai buvo paskutinė „gyva“ transporto priemonė bate (batalione-red.)! Paskutinė! Dabar vaikinai priekyje nežino, kada gaus atsargų ir amunicijos (šaudmenų – red.)“, – rašo Z-kanalas.

 

Pažymėtina, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo aktyviai naudoti FPV smogiamuosius bepiločius orlaivius kaip pakaitalą sviediniams, kurių yra ribotas kiekis.

Jų pagalba galima sėkmingai sunaikinti priešo techniką, sandėlius, pozicijas ir gyvą jėgą nekeliant pavojaus personalui. FPV ypatumas yra tas, kad dronas transliuoja internetinį vaizdo įrašą operatoriui, kuris gali nusitaikyti net į judantį taikinį.​

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(89)
(1)
(88)

Komentarai ()

Susijusios žymos: