„Komentarai uždaryti. Duota komanda užsičiaupti.“ Kas vyksta Rusijoje  ()

„Kai kurie ženklai rodo, kad jie tiesiog verda iš pykčio.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas ir blogeris Ivanas Jakovina, sekantis įvykius fronte nuo pat plataus masto invazijos, savo feisbuke rašo, kaip rusai sureagavo į Belgorodo įvykius.

Belgorodo viešuose puslapiuose visi vienbalsiai kritikuoja Rusijos Federacijos vadovybę apskritai ir ypač Vladimirą Putiną. Daugelio puslapių administratoriai jau uždarė galimybę komentuoti.

Panaši situacija ir visos Rusijos viešuose puslapiuose, taip pat žinomų Z tinklaraštininkų komentaruose.

Pastarieji, beje, elgiasi labai neįprastai: nesikeikia, neviešina nuotraukų ir vaizdo įrašų. Visiškai akivaizdu, kad jiems buvo duota komanda užsičiaupti ir neplatinti šios istorijos bei nekelti panikos.

Tačiau kai kurie ženklai rodo, kad jie tiesiog verda iš pykčio – taip pat ir Putinui, kuris, jų požiūriu, elgiasi pernelyg neryžtingai.

Pavyzdžiui, vienas iš jų paskelbė Kremliaus svetainės ekrano kopiją kartu su intymios higienos priemonių (kitaip tariant, tualetinio popieriaus) nuotrauka su prekės ženklu „Krasnaja linija“. Užuomina visiškai aiški.

Matyt, užsiminti buvo leista, bet atvirai keiktis – ne.

Ir čia galima pastebėti dar vieną dalyką: kai „rusiškais“ paskelbtuose miestuose -  Chersone, Zaporožėje, Heničeske ar Donecke griaudėja sprogimai, Z tinklaraštininkams tai visiškai nerūpi. Šių miestų gyventojų jie nelaiko savais, kad ir ką burbėtų propaganda.

 

Bet Belgorodo gyventojai – visai kitas reikalas: Z-rusams jų tikrai gaila. Šis smūgis Rusijos Federacijai pasirodė labai skaudus.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(0)
(78)

Komentarai ()

Susijusios žymos: