2 000 000. Rusams šokas. Putinas skelbia katastrofą ir naują mobilizaciją (Video)  ()

Rusai stebėjo teisingą Putino sveikinimo versiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujųjų metų išvakarėse septyniuose Rusijos regionuose – nuo Saratovo iki Novosibirsko – vietoj Vladimiro Putino kreipimosi rusai klausėsi teisingos Rusijos prezidento kalbos versijos. Ukrainos programišių dėka Kremliaus šeimininkas kalbėjo apie didelius nuostolius kare su Ukraina, besaikes išlaidas kovai, migracijos politiką ir daugelį kitų dalykų.

Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Kiekvieną dieną tūkstančiai karių guldo savo gyvybes ant pergalės aukuro, žūsta taikūs žmonės, taikūs miestai šluojami nuo žemės paviršiaus. Tačiau mes susidorojame su visais iššūkiais. 2023 m. vien tik „DLR“ ir „LLR“ ekonomikai atkurti iš Rusijos biudžeto skirta daugiau kaip 2 trilijonai rublių. Kitais metais šį skaičių padvigubinsime...

Būtina padidinti Rusijos kariuomenės sudėtį iki 2 mln. žmonių, ir manau, kad papildoma mobilizacija yra pagrįsta ir būtina priemonė.

Strateginės vadovybės klaidos, kariuomenės nepasirengimas ir dezinformuota aukščiausioji šalies politinė vadovybė lėmė didelius personalo nuostolius 2023 metais“, - sakė „Putinas“.

 

Jis paragino visus rusus būti pasirengusius kovoti ginklu iki paskutinio kraujo lašo.

Mobilizuotų vyrų žmonos, išdrįsusios atvirai sukilti, taip pat sulaukė skaudžių žodžių. O „Putino prototipas“ taip pat kalbėjo apie ketinimus atverti sienas su Azijos šalimis ir supaprastinti Rusijos pilietybės gavimo algoritmą.

„Senelis tirpsta“, - komentavo rusai diktatoriaus „pareiškimą“, laikydami jo žodžius originalais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(209)
(19)
(190)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: