61 000 000 000 Ukrainai. Tai Rusijos pažeminimo kaina. „Jie tai tikrai supranta“ (Video)  ()

„Šiandien tu investuoji ir išnulini Rusijos Federaciją, o rytoj turėsi laiko pakoreguoti pasaulinius santykius.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-02 61 000 000 000 Ukrainai. Tai Rusijos pažeminimo kaina. „Jie tai tikrai supranta“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas įsitikinęs, kad JAV suteiks Ukrainai 61 mlrd. dolerių paramą.

„Man tai apskritai yra paslaptingos istorijos, nes reikia teisingai akcentuoti. Tai yra vidinė JAV diskusija, nes jie turi gana konkurencingą darbotvarkę ir dabar ruošia sau startines rinkimų kampanijos pozicijas. Jie sustabdė užsienio politikos prioritetus vidaus darbotvarkės dieną, tai yra, prioritetas - migracijos darbotvarkei“, – sakė jis projekte „VIP su Natalija Moseičuk“.

Podoliakas mano, kad tai nonsensas, o 61 milijardo dolerių pagalba Ukrainai yra „investicija, kad būtų laikoma pasauline lydere“.

„Šiek tiek keista, jei diskutuojama, ar šios lėšos turėtų būti skiriamos norint išlikti pagrindine figūra pasaulinėje arenoje. Jungtinės Valstijos pabrėžia, kad kariniu požiūriu jos yra tokios galingos, kad turi dominuoti visuose regionuose. Lyderystė yra ne tik teorija, bet ir praktika. Ir šiandien jos turi tiesioginį konfliktą su Rusijos Federacija, kuri strateginėje gynybos doktrinoje įvardyta kaip oponentas numeris 1“, – kalbėjo patarėjas.

Jis mano, kad ši doktrina gali būti interpretuojama iš naujo ir atsiras naujų priešininkų.

 

„Tačiau šiandien yra Rusija, o norint pažeminti šį priešininką ir išbraukti iš pasaulinės šachmatų lentos, reikia 61 mlrd.  Neabejoju, kad jie tai tikrai supranta, kad 61 milijardas investicijų į Ukrainą yra indėlis į pasaulinį JAV dominavimą, kad ji išliktų pagrindinė valstybė prie pasaulinių derybų stalo ir formuluotų elgesio taisykles. Šiandien tu investuoji ir išnulini Rusijos Federaciją, o rytoj turėsi laiko pakoreguoti pasaulinius santykius, nes žymiai sumažinsi Rusijos įtaką multieskalacijos taškams pasaulyje ir tada į tai investuosi mažiau“, – aiškino Podoliakas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(157)
(10)
(147)

Komentarai ()

Susijusios žymos: