„Ten yra aerodromas, iš kurio kyla bombonešiai... Turėtų ruoštis.“ Skelbiamas sekantis taikinys  (1)

„Išliaupsinta „analogovnet“ oro gynybos sistema neveikia.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos gali smogti Rusijos Rostovo srities aerodromui, nes būtent iš šio karinio objekto išskrenda lėktuvai ir bombarduoja Ukrainos miestus. Apie tai televizijos kanale FREEDOM pareiškė Pietų operatyvinės karinės vadovybės atstovas Serhijus Bratčukas.

„Pasirodo, kad išliaupsinta „analogovnet“ oro gynybos sistema neveikia. Ir yra jai ir analogų, ir amunicijos, kuri gali skristi ir sunaikinti karinius taikinius. O Rusija, norom nenorom pripažino, kad visos skaudžios pasekmės Belgorode yra jų darbo rezultatas“, – sakė jis.

Bratčukas taip pat pažymėjo, kad jei Rusijos Federacija nebūtų pradėjusi visapusės invazijos į Ukrainos teritoriją, Belgorodui nebūtų buvę jokios grėsmės.

„Rostove prie Dono stadionuose kabina plakatus, remiančius Belgorodą, aš manau, kad Rostovas turėtų pasiruošti, nes ten yra aerodromas, iš kurio kyla bombonešiai, bombarduojantys mūsų miestus ir miestelius“, – sakė jis.

 

Bratčukas taip pat pažymėjo, kad 2023 metais tapo akivaizdu, kad Rusijos oro gynybos sistema toli gražu nepasiekia tos galios, į kurią buvo pretenduojama.

„Ir Kryme, ir dabar Rusijos teritorijoje ji pradaužoma, ir, kaip sakoma, taip bus ir toliau. Nes vienas pagrindinių šių metų (2023- red.) laimėjimų yra tai, kad pavyko perkelti karą į Rusijos teritoriją, iš kur jis atkeliavo pas mus“, – reziumavo Bratčukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(285)
(14)
(271)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: