„100 per 7-10 dienas.“ Avdijivkos įvykiai  ()

Rusų okupantai bandė įsitvirtinti Stepovės kaimo pakraštyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai bandė įsitvirtinti Stepovės kaimo pakraštyje prie Avdijivkos. Apie tai teletono eterio metu kalbėjo 47-osios Ukrainos ginkluotųjų pajėgų brigados atstovas spaudai Dmytro Lazutkinas.

„Stepovės kaimo pakraštyje okupantai bandė įsitvirtinti su minosvaidžių parama. Mūsų kariškiai juos aptiko, atidirbo su jais ir neleido tam įvykti“, - pažymėjo jis.

Lazutkino teigimu, priešo artilerija aktyviai dirba, okupantai meta ant Avdijivkos KAB. Kartu pranešėjas pridūrė, kad vakar (gruodžio 31 d.) buvo įvykdyta nemažai raketų atakų prieš gyvenvietes, esančias netoli kovos linijos.

„Tai yra, mes tikrai negalime kalbėti apie ramybę ir tylą. Situacija ir toliau išlieka sunki. Ugnis labai intensyvi“, - sakė Lazutkinas.

„Maguros“ atstovas pažymėjo, kad be dronų būtų itin sunku atlikti gynybinius veiksmus, nes jie iš esmės yra mūsų gynėjų akys.

 

Lazutkinas teigė, kad žvalgybinis dronas Avdijivkos kryptimi išsilaiko gana trumpai. Anot jo, 100 dronų užtenka 7-10 dienų, priklauso nuo kovų intensyvumo. „Jei okupantai žygiuos tokiomis pačiomis kolonomis kaip ir spalio viduryje, jie gyvuos dar trumpiau“, – pridūrė jis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(2)
(60)

Komentarai ()

Susijusios žymos: