„Putinas to nori iki kovo“. Didelė grėsmė 2024-aisiais  ()

Okupacinė kariuomenė bando veržtis į priekį, tikėdamasi prieš rinkimus atnešti „pergalę“ diktatoriui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artimiausiu metu neturėtume tikėtis karo lūžio – 2024 metų pirmąjį pusmetį Ukrainos gynybos pajėgos vykdys daugiausia gynybinius veiksmus.

Apie tai komentare, atsižvelgdamas į situaciją fronte , papasakojo „Informacinio pasipriešinimo“ grupės karo-politikos analitikas Oleksandras Kovalenko.

„2024 metų pirmas pusmetis bus gynybinės operacijos. Daugiau nieko“, – situaciją analizuoja Kovalenko. „Rusai nevertina žmogaus gyvybės. Jiems žmonių siuntimas į mėsmalę yra natūralu ir normalu“.

Pasak eksperto, Putino armija artimiausiu metu akivaizdžiai ir toliau stengsis žengti į priekį.

„Prieš prasidedant vadinamiesiems prezidento rinkimams Rusijoje (numatyti kovo mėnesį – Red.) okupantai turi įvykdyti standartą – duoti Putinui kokią nors didelę pergalę. Štai kodėl jie žengs į priekį. Tačiau rinkimams pasibaigus, jie pradės telktis, pradės kompensuoti nuostolius Vienaip ar kitaip, bus veiklos pauzė“, – sako Oleksandras Kovalenko.

 

Jis priduria: „Jei pasinaudosime šia veiklos pauze, neatmetu, kad 2024 m. antrąjį pusmetį kažkas tikrai gali įvykti dėl mūšio linijos perkėlimo. Tačiau prieš tai ne. Pirmoji 2024 m. bus gynybiniai veiksmai. Ir neskubėčiau fantazuoti apie kažkokį proveržį ir kažkokią greitą didelę pergalę. Šie metai bus labiau orientuoti į rusų išsekinimą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(1)
(17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()