Tai bus ne Krymas. „Pažeidžiamiausia vieta kita“. Kas supurtys diktatoriaus poziciją  ()

„Pusiasalio išlaisvinimas V. Putinui gali būti skaudus smūgis, tačiau vargu ar jis praras prezidento postą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Perduodami ginklus Ukrainai, sąjungininkai įspėja – Kyjivas negali jų naudoti atakoms Rusijos teritorijoje. Pasaulio lyderiai baiminasi, kad tai gali paskatinti Vladimirą Putiną panaudoti branduolinį ginklą.

Tačiau iš tikrųjų Rusijos Federacijos vadovas nerimauja tik dėl savo gyvybės, „24 kanalui“ sakė politikos strategas Borisas Tizenhauzenas. Putinas turi maniakišką mirties baimę.

„Putinas tiesiog baisiai nori gyventi. Nenuostabu, kad jis toks bailys – su savo antrininkais, šarvuotais traukiniais, bunkeriais. Karys taip nesielgia“, – pažymėjo Tizenhauzenas.

Ar dėl Krymo praradimo Putinas bus pašalintas?

Volodymyras Zelenskis interviu „The Economist“ užsiminė, kad pagrindinis 2024-ųjų mūšis vyks Kryme ir Juodojoje jūroje. Pusiasalio išlaisvinimas V. Putinui gali būti skaudus smūgis, tačiau vargu ar jis praras prezidento postą.

 

„Krymas yra pažeidžiama Putino vieta. Bet jis pasakys: „Žiūrėkit, čia gi NATO viską sumetė“. Rusai ir nesijaudins –  jaudinsis tik ten persikėlę 800 tūkst. Šie tuoj pat pabėgs“, – pareiškė Tizenhauzenas.

Tai, kas iš tikrųjų gali supurtyti diktatoriaus poziciją, yra tokie veiksmai, kaip Prigožino 2023 m. vasarą. Įžengimas į Rusiją su tikslu užgrobti tam tikras teritorijas greičiausiai sukeltų negrįžtamus procesus Kremliuje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(108)
(0)
(108)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: