[ŽT] Taiklus smūgis. „Bėgius, kartu su ešelonais iš Rostovo, rusai dabar gali leisti tiesiogiai į vieną vietą.“ Ką sunaikino Ukraina (Foto)  ()

„Klausimas dėl tiesioginės geležinkelio linijos paleidimo iš Rusijos yra ilgam uždarytas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sausio 6 dieną Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino pusiau nutiestą geležinkelio tiltą, kuris turėjo tapti geležinkelio maršruto tarp Rusijos ir okupuoto Krymo dalimi. Apie tai „Telegram“ pranešė Mariupolio mero patarėjas Petro Andriuščenka.

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos vakar (sausio 6 d. - red.) tikslingai atakuodamos Hranitnė kaimo teritorijoje sunaikino pusiau pastatytą geležinkelio tiltą, degalų cisternas ir inžinerines transporto priemones. Jie bandė jį numušti, bet pati inžinerinė bazė pasirodė kaip efektyvi Rusijos oro gynybos sistema“, – rašė Andriuščenka, pažymėdamas, kad dabar „klausimas dėl tiesioginės geležinkelio linijos paleidimo iš Rusijos yra ilgam uždarytas“.

„Bėgius, kartu su ešelonais iš Rostovo prie Dono, rusai dabar gali leisti tiesiogiai į vieną vietą“, - ironiškai rašė Andriuščenka.

 

„Yra ir bonusų, buvo nustatyta naujų oro gynybos baterijų vieta Mariupolio srityje – koordinatės jau perduotos atitinkamoms tarnyboms“, – pridūrė Andriuščenka.

Andriuščenka taip pat padėkojo Mariupolio pasipriešinimo atstovams ir Mariupolio srities gyventojams, kurie „gavo įrodymus ir suteikė paramą likviduojant svarbų karinės logistikos infrastruktūros objektą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(283)
(5)
(278)

Komentarai ()

Susijusios žymos: