„Mus gąsdina 500 000. Iš tikro jų yra 1 200 000.“ Didžiulė jėga. Skelbia, kas gali ateiti į karą  (1)

Karo ekspertas paskelbė konkrečius skaičius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Surinkti pusę milijono žmonių ne problema, nes yra didelis teisėsaugos pareigūnų mobilizacijos rezervas, – sakė Dmitrijus Snegiriovas. Karo ekspertas paskelbė konkrečius skaičius ir paaiškino, kodėl teisėsaugos pareigūnai dar nėra mobilizuoti.

Dmitrijaus Snegiriovo interviu televizijos kanalui „Priamij“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Politologas paaiškino, kaip greitai galima sutelkti kelis šimtus tūkstančių žmonių: „Svarbiausia, kad būtų tinkamas mobilizuojamų žmonių skaičius. Čia reikia pasakyti, kad skaičius 500 tūkstančių gąsdina visus. Iš viso Vidaus reikalų ministerijos žmonių skaičius yra 400 tūkst. Vadinamųjų „jaunųjų pensininkų“ (Vidaus reikalų ministerijos darbuotojų pensinis amžius – 45 metai) - 800 tūkst. Taigi, turime 1 milijoną 200 tūkstančių paruoštų mobilizacijos rezervų, kuriems nereikia karinio rengimo ir kurie moka elgtis su ginklais. Tokių žmonių yra 1 milijonas 200 tūkstančių, o mus gąsdina su 450–500 tūkstančių“.

Snegiriovas pasidalijo ir kita svarbia informacija: „Kai kyla klausimas dėl mobilizacijos veiksmų vykdymo tarp teisėsaugos pareigūnų, jie blokuoja šį klausimą. Pakalbėkime apie tai, kad, pagal teisėsaugos pareigūnų skaičių, tenkantį 100 tūkstančių gyventojų, lenkiame visus planetoje. JT duomenimis, teisėsaugos pareigūnų skaičius 100 tūkstančių neturėtų viršyti 220 darbuotojų, o pas mus jų yra 780. Mus lenkia tik Rusija ir Baltarusija“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(2)
(42)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: