Vienas iš „Microsoft“ vadovų: „Blu-ray“ formatą išstumia parsisiuntimo paslaugos  (2)

Vienas „Microsoft“ vadovų teigia, kad, žmonėms pereinant nuo DVD formatų tiesiai prie filmų parsisiuntimo paslaugų, „Blu-ray“ formatas bus „praleistas“, praneša telegraph.co.uk.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Microsoft“ „Xbox“ ir pramogų skyriaus Didžiojoje Britanijoje vadovas Stephenas McGillas teigia, kad vartotojams nereikia „Blu-ray“ formato.

Duodamas interviu tinklalapiui „Xbox360Achievements“, S. McGillas teigė, kad „Blu-ray“ grotuvo įdiegimas į žaidimų konsolę „Xbox 360“ nepadės prailginti šios žaidimo konsolės gyvavimo ciklo rinkoje.

„Aš manau, kad iš pradžių žmonės galėjo apie tai kalbėti, bet tai jau praeitis. „Blu-ray“ bus praleistas kaip formatas. Žmonės nuo DVD perėjo prie skaitmeninių bylų siuntimosi ir skaitmeninio transliavimo“, - teigė S. McGillas.

Vis dėlto, daugelis ekspertų mano, kad „Blu-ray” formatui dar yra vietos rinkoje, ypač, turint omenyje, kad nedaugelis namų ūkių turi greitą, stabilų interneto ryšį, būtiną nenutrūkstamam, aukštos kokybės tiesioginiam filmų transliavimui.

Vien per praėjusius metus „Blu-ray“ diskų pardavimai Didžiojoje Britanijoje išaugo 50 proc., iki šiol yra parduota maždaug 15,6 mln. šių didelės raiškos DVD.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)