Pasaulis atsidūrė ant III pasaulinio karo slenksčio. Griūna tvarka. Rusija subūrė galingą koaliciją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-01-12 17:14
Pas ką Krymas ir Bombasas jau 10 metų? Ir dar sugalvojo pulti Ukrainą. Reiškia sankcijos visai nepakankamos buvo. Ir dabar labai ant klaustuko. Tai kompromisas tokioje vietoje ir yra nuolaida. Kompromisas su nusikaltėliu čia tau nenuolaida?
donatasv 2024-01-12 17:19
Bet tos nuolaidos pasvertos ir savailaikės. Kol grėsmės nebuvo sąjungininkams tol tiekimas ėjo sava vaga. Man protu nesuvokiamas tokių žmonių pasakymai viską tik Ukrainai ir net nesusimasto kas liks iš pasaulio po visko. Vakarai neatsakys už visus asilus kurie eina kartu su putinu ir paskui nudega. Neprivers visų mylėt vakarus ir demokratiją. Patys pasirinkot patys ir kapstykitės, padėsim kiek galės bet tas galės ir turi savas ribas.
Benediktas 2024-01-12 17:22
Savailaikes nuolaidos nusikaltėliui? Wtf. Vakarams keist reikia savo strategiją. Tiksliau - net nesimato jokios strategijos, kuri vestų į tendencijos perlaužimą gerėjimo kryptimi.
donatasv 2024-01-12 17:36
O ką daryt padegt visą pasaulį? Toliau sekina ir lauke kol rusiją ištiks krizė. Frontas stovi vietoje, o tai jau yra gerai. Čia ką ne strategija?
Benediktas 2024-01-12 17:38
Ar geras strategija - priklausys, kaip baigis karas. Jei Putinas gaus Krymą ir Bombasą ofiialiai - reikš vakarai vėl nusileido. Jei nuvers Putiną ir gražins Ukraina teritorija. Malačiai vakarai - pasirinko gerą strategiją. Labai trapi šita strategija, jei pasaulyje Putinas aktyvuos daugiau sajungininkų, galiva karams neuztekti jegu visiems padeti ir kažkas bus suvalgytas diktatūrų.
donatasv 2024-01-12 17:41
Jei Ukraina įstos į nato reiškiasi ruskis irgi nusileido, o tai jau ženklas ne tik į vakarų silpnumą bet ir į tai jog putkos kurtas nenugalimos armijos paveikslas buvo padegtas ir pamirštas.
Benediktas 2024-01-12 17:50
Bet tai yra irgi kompromisas - Putinas irgi išeis laimėtoju. Vėl bus geriausias caras, moterys verks su džiaugsmo ašaromis. Galejo Ukraina būt visa NATO ir su Krymų, o štai didingasis nusikaltėlis, iš NATO atkovojo Krymą ir Bombasą. Imperijai vėl bus boostas. Toliau bus Kazachai, Gruzija, Armenija. Nei kazachams nei gruzijai taip ginklu nepatieksi, kaip dabar per Lenkija, nei nebus tokio pasipriesinimo. Tai bus kaip vakaru palaiminimas, Putkai eiti toliau. O jei viska prarastu Ukrainoje, tai dar neiaisku ar isislaikytu valdzioje.
donatasv 2024-01-12 17:56
Tai tegu kazakai, armėnai ir visi kiti daro išvadas. Mes sėdėjom tame pačiame traukinyje padarėm išvadas ir daug ramiau gyvenam. Pats esi atsakingas už savo saugumą jei juo nesirūpini niekas už tave nepasirūpins.
Benediktas 2024-01-12 17:58
Daryk nedares isvadu - ne tie gabaritai. Jau nebespes nieko pakeist, nera laiko. Ir geografine padetis ne ta. Vienintelis isisgelbejimas ju - jei Putinas nieko nepestu is Ukrianos ir prarastu valdzia. Bet jei Putinas gauna Kryma ir Bombasa, tai jiem pzdc. O kai juos apdoros, tada eis link vakaru vel. Bus nauju mobiku.
donatasv 2024-01-12 18:07
Mhm laikas dar tik artėja nes krizė rusijoje bus. Anksčiau ar vėliau karas baigsis, o tada bus spengimas ausyse. Atgers "pergalę", pasiplos, pasidžiaugs, o valstybė dugne. Tuo momentu reiktų ir stot į visas sąjungas ir kurt savo ateitį su vakarais. Prašiks šansą tai jų problemos, už kiekvieną neatsakysi.
Benediktas 2024-01-12 18:13
Jų kaltumas ar nekaltumas bedros situacijos pasaulyje nepagerina, o pablogina. Tai kas, kad jie kalti irgi. Maskovija - tai padides, ir karo istroske maskovijos gyventojai nors daugiau pergaliu. Nes karsto vandens tai nera, viduje - visai nieko idomaus nevyksta. Tipine imperijos raida - pleciasi, kol kazkas nesustabdo. Kuo užaugs didesne tuo sunkiau bus sustabdyt. Didelis karas ateityje - neišvengiamas. Ypač jei gaus Kryma ir Bombasą, nes tai jam leis išlaikyti valdžią.
donatasv 2024-01-12 18:19
Nu panašu vakarai padarė išvadas ir su diktatūromis verslų neplėtos kaip iki šiol, o tada jau gali norėt pergalių kiek nori su lankais daug neužkariausi.