[ŽT] „Ginkluota iki dantų.“ Į Ukrainą gali ateiti dar neregėta armija (Video)  ()

Gordonas siūlo „nestandartinius“ mobilizacijos būdus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Gordonas samprotavo, kokius svarbius punktus reikėtų įtraukti į mobilizacijos įstatymą: „Manau, kad mobilizacijos įstatymas bus priimtas, nes be šio įstatymo neįmanoma toliau kovoti su rusais“.

Dmitrijaus Gordono nuomonę apie mobilizacijos įstatymą galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

„Aš, žinoma, žengčiau keletą žingsnių. Pavyzdžiui, pirma: leisčiau privačioms karinėms kompanijoms iš užsienio kovoti už Ukrainą. Jei rusai gali pritraukti nepaliečių ir afrikiečių, tai kodėl mes negalime pritraukti, ko norime. Yra visa eilė privačių karinių kompanijų, kurios yra ginkluotos iki dantų ir turi kovinių operacijų patirties. Mes, atitinkamai apmokėdami jų darbą, galėtume įtraukti jas į karą prieš Rusiją“, – sakė garsus žurnalistas.

Tada populiarus tinklaraštininkas išsakė dar vieną įdomią mintį: „Antra. Turime daug kalinių, kurie yra nuteisti įvairiomis laisvės atėmimo bausmėmis ir kurie norėtų tomis pačiomis sąlygomis kovoti už Ukrainą, kokiomis kovojo tie patys „vagneriečiai“: kovojai šešis mėnesius ir nuosprendis nurašytas - esi laisvas žmogus. Jei valstybė su tuo sutiktų, tai norėčiau, kad tai nebūtų taikoma žmonėms, nuteistiems už sunkiausius nusikaltimus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(380)
(37)
(343)

Komentarai ()

Susijusios žymos: