Maskva tiesiog išprotėjo. Medvedevas taškosi putomis. Estija smogė į jautriausią vietą  ()

Socialiniuose tinkluose juokaujama, kad savo pareiškimu D. Medvedevas pripažino, kad Krymas nepriklauso Rusijos Federacijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos ministras pirmininkas D. Medvedevas vėl grasina Ukrainai branduolinio ginklo panaudojimu, jei Kyjivas pradės naudoti ilgojo nuotolio vakarietiškas raketas, kad sunaikintų Rusijos paleidimo įrenginius Rusijos teritorijoje.

Taip Medvedevas atsakė į Estijos prezidento Alaro Kariso žodžius, kad neturėtų būti draudimų naudoti Vakarų ginklus smogiant kariniams taikiniams Rusijos teritorijoje.

Socialinių tinklų vartotojai mano, kad Maskva rimtai bijo tokio scenarijaus, todėl į sceną išleido Medvedevą. Jis ne kartą yra pareiškęs, kad Rusija yra pasirengusi panaudoti branduolinį ginklą, jei iškils grėsmė jos teritoriniam vientisumui. Anksčiau Šoigu grasino Ukrainai ir Vakarams „rimtomis atsakomojo pobūdžio priemonėmis“, tačiau jo teiginiai apie „Storm Shadow“ raketas liko tik žodžiais.

„Tai nėra teisė į savigyną, o tiesioginis ir akivaizdus mūsų branduolinių ginklų panaudojimo prieš tokią valstybę pagrindas“, – sakė D. Medvedevas.

Socialiniuose tinkluose juokaujama, kad savo pareiškimu D. Medvedevas pripažino, kad Krymas nepriklauso Rusijos Federacijai.

 

Ukraina ne kartą atakavo Rusijos karinius taikinius okupuoto pusiasalio teritorijoje, kurią Maskva iki šiol laiko savo.

Ekspertai mano, kad D. Medvedevo pareiškimu bandoma įbauginti Vakarus, verčiant susilaikyti nuo aktyvaus Kyjivo palaikymo. Tačiau jie taip pat pažymi, kad šie grasinimai gali turėti priešingą poveikį ir tik sustiprinti Ukrainos ryžtą tęsti kovą su Rusija.

Jie pažymi, kad D. Medvedevas per pastaruosius dvejus metus prarado rimto politiko statusą dėl savo pareiškimų, skirtų Ukrainai ir Europos lyderiams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(3)
(13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: