„Jis buvo priverstas.“ Ukraina tiesiog ūžia. Zalužnas nuvyko į frontą. Laukiama didžiulės audros (Video)  ()

Černikas paaiškino, kodėl Zalužnas buvo fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nėra nieko ypatingo tame, kad vyriausiasis vadas Zalužnas vėl atvyko į fronto liniją, nes tai yra jo darbo dalis, patikino Piotras Černikas. Anot karo eksperto, nereikėtų sureikšminti šios fronto atkarpos, nors ir kalbama apie Charkivo kryptį, kur, Vakarų ekspertų teigimu, sausio 15 d. tikimasi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo. Šie du įvykiai niekaip nesusiję, tikina jis.

Piotro Černiko interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Pasiteiravus, koks buvo tikrasis generolo Zalužno kelionės į fronto liniją tikslas, karo ekspertas atsakė: „Žiniasklaidos triukšmo yra daugiau nei turinio. Vyriausiasis vadas yra priverstas dirbti taip, kaip dirba, ir viską jis daro teisingai, kompetentingai ir kruopščiai: parodo savo buvimą demarkacinėje linijoje“.

Po to Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas išsamiau paaiškino, kodėl vyriausiasis vadas Zalužnas lankėsi fronto linijoje: „Nesusiečiau jo vizito su atskiru vietiniu tašku. Tai galėjo atsitikti bet kur. Priėjo prie išvados, kad būtent ten turi atvykti ir pabrėžti tai žiniasklaidoje, vadinasi taip ir turėjo būti“.

 

„Kalbant apie priešą, niekas nepasikeitė ir nesikeis: jų pagrindinė užduotis yra pasiekti Donecko ir Luhansko sričių administracines sienas ir jie darys viską, kas įmanoma, kad ši užduotis būtų įgyvendinta. Ar jiems pavyks tai padaryti? Laikas parodys“, – reziumavo Černikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(7)
(73)

Komentarai ()

Susijusios žymos: