Pritrenkė visus. Peskovas pažemino Putiną. Kas nutiko (Video)  (2)

Peskovas pakomentavo Zelenskio dekretą dėl „istorinių ukrainiečių žemių“ Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatoriaus spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas, bandydamas įžeisti Ukrainos prezidentą Volodymyrą Zelenskį, netyčia pažemino savo viršininką Vladimirą Putiną.

Nemalonus incidentas Kremliaus pakalikui įvyko pokalbio su „fotelio“ propagandistu Zarubinu metu. Jis paklausė Peskovo nuomonės apie paskelbtą Zelenskio dekretą apie „istorines Ukrainos žemes“ Rusijoje.

„Ar Kyjivo pareiškimas apie teritorines pretenzijas Rusijai gali būti traktuojamas kaip dar viena kvailystė?“ – paklausė putinistas.

Į ką Peskovas atsakė: „Tai nėra kvailystė“. Tada Putino spaudos sekretorius tradiciškai pasileido: Zelenskiui jis priskyrė „bandymą užmaskuoti problemas, kurias kaupia „Kyjivo režimas“.

Tuo pat metu, kas įdomiausia, Peskovas sakė, kad Zelenskis tariamai nori būti panašus į Putiną ir imasi „absurdiškų ideologinių žingsnių“. Taigi netyčia „absurdiškus“ sprendimus jis susiejo su pačio Putino asmeniu.

„Jis nori būti kaip Putinas... Jis turi kažkuo maskuotis, darydamas tokius absurdiškus ideologinius žingsnius, bandydamas deklaruoti kažkokias pretenzijas mūsų teritorijoms“, – sakė Putino pakalikas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(3)
(132)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: