Maskva to nesitikėjo. Turkija smeigia „peilį į nugarą“. Kas nutiko  (1)

„Todėl visai nenustebčiau, jei rusai su savo lėktuvu surengė provokaciją.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Krašto apsaugos ministro patarėjas, tinklaraštininkas, žurnalistas Oleksijus Kopytko savo „Facebook“ paskyroje pateikia dar vieną sudužusio karinio transporto lėktuvo Il-76 versiją.

Anksčiau iš nelaisvės grįžę ukrainiečių kariai ir ekspertai jau aptiko nemažai neatitikimų Rusijos istorijoje dėl sudužusio lėktuvo. Netrukus vaizdas taps aiškesnis.

Noriu atkreipti jūsų dėmesį į  kita.

Koks įvykis buvo svarbus Rusijos Federacijai?

Turkijos parlamento sprendimas dėl Švedijos NATO. Dar vienas „peilis į nugarą“.

Šiandien ponas Orbanas smarkiai susijaudino. Dar vakar pono Orbano burna ponas Szijjarto mirtinai išsigando „laiškų su grasinimais ukrainiečių kalba“ ir užpildė eterį šiomis nesąmonėmis. O šiandien Vengrijos vadovas visiems skambina ir pasakoja, kaip Vengrija nori, kad Švedija būtų NATO.

Labai nemaloni istorija Maskvai, kurią tokiais atvejais nori kažkuo užpildyti. Didelio masto isterija, susijusi su lėktuvo katastrofa, yra būdas išstumti istoriją apie Turkijos „išdavystę“ ir Vengrijos vingiavimą. Todėl garsinant ją pajungtos įvairios kalbančios galvos, taip pat botų bandos.

Jei Švedija bus priimta į NATO prieš Putino išrinkimą (ir viskas link to krypsta), tai bus dar vienas blogas signalas apie tikruosius jo valdymo rezultatus.

Todėl visai nenustebčiau, jei rusai su savo lėktuvu surengė provokaciją.

Turime prisiminti, kad nėra nieko neįmanomo, ko rusai nepadarytų propagandos labui.

 

Praėjo diena. Kremliui vis dar nepavyko pateikti įrodymų apie aukas. Vienintelis paaiškinimas – įrodymų nėra, greitai ir patikimai jų sufabrikuoti neįmanoma.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(317)
(9)
(308)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: