Rusų „skrydis“ iš Kupjansko – mitas ar tiesa? Ką skelbia „Čika“ (Video)  ()

Rusų „skrydis“ iš Kupjansko yra mitas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos vyriausiosios žvalgybos direkcijos specialiųjų pajėgų  „Kraken“ puolimo kuopos vadas su šaukiniu „Čika“ sakė, kad pateikiamas informacinėje erdvėje rusų „skrydis“ iš Kupjansko yra mitas.

„Buvau pirmame būryje, kuris perėjo tiltą. Kai tik perėjome tiltą, susitikome su kontaktu pirmoje gatvėje. Ir kiekvienoje gatvėje, per kurią judėjome, vyko mūšiai. Tas mitas, kuris egzistuoja kai kuriose informacinėse erdvėse, kad rusai bėgo, yra netiesa. Vyko mūšis už kiekvieną gatvę, jie turėjo labai didelę artilerijos paramą, kurios mes, deja, neturėjome. Ji buvo, bet šiek tiek mažesnė. Padedant mūsų vadams, profesionaliai atlikusiems užduotis, patyrėme sėkmę“, – interviu TSN sakė jis.

Pasak jo, miesto mūšiai yra viena iš sunkiausių mūšių rūšių, nes kariškio matymas ir nuojauta turi veikti 101 proc.

„Reikia jausti visus momentus, nuo kurių galėtų prasidėti mūšis – ar tai būtų ​​šunų lojimas ar stiklo traškėjimas. Todėl reikia būti budriems“, – sakė kariškis.

 

Jis atskleidė ir Oskol upės kirtimo detales. Kariškis pasakojo, kad tada baimė buvo labai didelė.

„Kadangi tu supranti, kad perplaukti bet kurią upę yra bene sunkiausia karinė operacija. Nes ten yra priešo ir tavo pusė. Neatskleisiu, kaip tiksliai, bet mes sugebėjome tai padaryti ir pradėjome kaupti jėgas judėjimui į priekį“, – pridūrė „Čika“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(0)
(93)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: