Antrasis frontas atidarytas. Didelės problemos Rusijoje. Skelbiama, kam ruošiasi rusai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

tiesiogsiandien 2024-02-05 00:29
Rusija finansuoja Kinija,Siaures Koreja,Indija ir kiti.Snekejo daug nesamoniu nuo “vezys pakirto Putina” iki “Ukraina laimes”.O rusai kaip ejo i prieki taip ir eina.Del kieno kvailumo mirsta ukrainieciai taikus? Va kas atsitinka,kada tavo prezidentu tampa komikas:(
DeividasDeividas1 2024-02-05 07:55
Ir kiek jie nuėjo per paskutinius metus? Aj, tiesa, Putleris pasigyrė, jog 19 namų 'išlaisvino'. Prie ko čia Zelenskis, kas buvo prezidentu, kai Krymą su Donbasu drąskė?
immortallt 2024-02-05 09:06
Taikūs ukrainiečiai gindami savo namus žūva nuo agresyvių putlerio veiksmų. Reikėjo ukrainiečiams nesipriešinti, tada būtų be maskolių žūčių genocidą įvykdę kaip Bučoje. Ir niekur maskoliai nesistumia. Sulindo į apkasus ir per metus laiko net kaimo nesugebėjo paimti. Va tik šįmet vieno kaimo pozicijas užleido. Tiesa, kaimu pavadinti nebegali, nes pastatų nebėra. Tuo tarpu maskoliai prarado visą eilę savo laivų prieš tautą, kuri neturi laivyno. Prarado visą eilę savo aviacijos, kurios niekas numušti negali. Ištuštino savo sparnuotų raketų rezervus, kurių irgi numušti negali, bet ~90% nepasiekė taikinio. Tiek numuštos, tiek ir tiesiog nesugeba pasiekti taikinio netrukdomos. Nei šiaurės korėja, nei kinai pinigais neremia. Mainais už kažką duoda tik. Š. Korėja sviedinių, kuriais +- taikliai šaudyti negali net jei ir idealiai tiksli tavo įranga ir žmonės, nes parako kiekis nevienodas ir netolyigiai pasiskirstęs. Dar ir vamzdžių sprogsta dėl to netolygumo.