„iPhone 4“ ne toks atsparus, kaip jo pirmtakas  (11)

Garantinio remonto paslaugas teikianti JAV bendrovė „SquareTrade“ pranešė, kad naujausias „Apple“ išmanusis telefonas „iPhone 4“ beveik 2 kartus lengviau dūžta, nei jo pirmtakas „iPhone 3G“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendrovės atstovų teigimu, išanalizavus daugiau nei 20 000 „iPhone 4“ telefonų remonto atvejų buvo nustatyta, kad šio modelio ekranas dėl neatsargaus elgesio dūžta 82 proc. dažniau, nei „iPhone 3G“, praneša „Physorg.com“.

„Mūsų turimi keturių mėnesių duomenys aiškiai liudija, kad „iPhone 4“ yra kur kas mažiau atsparus fiziniam poveikiui, nei jo pirmtakas, – teigiama „SquareTrade“ pranešime. – Nepaisant to, „iPhone 4“ yra labai gerai sukonstruotas įrenginys. Su fiziniu poveikiu nesusijusių jo gedimo atvejų skaičius yra kur kas mažesnis, nei daugelio buitinės elektronikos gaminių.“

„iPhone 4“ savininkai dažniausiai į „SquareTrade“ remontininkus kreipiasi dėl skilusių ar sudužusių ekranų. Bendrovės vertinimais per pirmuosius „iPhone 4“ naudojimo metus dėl neatsargaus elgesio atsiradusių telefono pažeidimų į specialistus kreipsis apie 15,5 proc. šio telefono modelio savininkų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (11)

Susijusios žymos: