„Tai slapta FSB operacija. Jie žinojo iš anksto.“ Smogė Syrskiui. Kas nutiko  ()

Rusijos Federacija iš anksto parengė scenarijų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-12 „Tai slapta FSB operacija. Jie žinojo iš anksto.“ Smogė Syrskiui. Kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Dmytro Snegiriovas pareiškė, kad už triukšmo, kilusio dėl V. Zalužno atleidimo, slypi Rusijos specialiosios tarnybos.

Dmytro Snegiriovas išsakė savo viziją apie tai, kas šiomis dienomis vyksta Ukrainoje: „Zalužnas atstovauja institucijai, kuria pasitiki apie 90 proc. ukrainiečių, t. y. Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis. Tai yra aukščiausias Ukrainos žmonių pasitikėjimo rodiklis. Norėčiau išsakyti savo įvykių versiją. Ji yra apie tai, kad tiek Zalužno atstatydinimas, tiek informacinė ataka prieš Syrskį yra Rusijos specialiųjų tarnybų operacijos elementai. Tai buvo slapta FSB operacija.

Snegiriovo interviu „Espreso.TV“ galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

„Dabar paaiškinsiu, apie ką kalbama. Rusijos Federacija, ypač jos „kalbančios galvos“, pareiškė, kad Zalužno atsistatydinimas nesukėlė sniego gniūžtės efekto, kurio jie tikėjosi. Tai yra, nesutarimų tarp karinės ir politinės vadovybės, kurie turėjo sukelti pasekmes – masinius protestus ar kitus veiksmus, kurie būtų demoralizavę ir Ukrainos ginkluotąsias pajėgas, ir Ukrainos visuomenę“, – sakė karo ekspertas.

 

Tada Snegiriovas išsakė netikėtą mintį: „Pastarąsias dienas vykstanti Syrskio diskreditavimo kampanija rodo, kad šis scenarijus buvo parengtas iš anksto. Jie žinojo iš anksto. Rusai apskaičiavo ir Zalužno įpėdinio paskyrimo galimybę. Šiuo metu pagrindinė užduotis yra net ne Zalužnas ir Syrskis, o įvesti nepasitikėjimo elementą į mūsų šalies aukščiausiosios karinės vadovybės sprendimų priėmimą, demoralizuoti personalą ir nepasitikėjimo elementą priimant ir įgyvendinant tam tikrus sprendimus.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(195)
(23)
(172)

Komentarai ()

Susijusios žymos: