Smūgis Maskvai. Kinai pareikalavo iš Rusijos „pavogto Vladivostoko“. Kas vyksta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2024-02-11 19:06
Kažkodėl esu įsitikinęs jog teritorines pretenzijas Putinas įvertins kaip išdavystę. O su išdavikais, Rusijoje elgiamasi labai paprastai.
Treisonas 2024-02-11 19:40
Manai reikalaujantys sėdi rusynę? Jie toli Kinijoje ir rėkią nes gali rėkti, tokie kaip technologijos pagriebią, tai kaip už pinigą. Jeigu kalbant apie teritorijas LDK buvo prie maskvos, ar gi ne? Tik manau kad mūsų žmonėms užtenką teritorijos per akis, reikia gerinti gyvenimus, progresuoti, rūpintis gamta, o ne reikalauti svetimų teritorijų, kaip daro orkų ordos, su sauronu priešakyje.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-02-11 19:42
Man atrodo, kad Maskvai visiškai PX kas ten ko socialiniuose tinkluose (!!!) reikalauja. Na bent jau man tai tikrai būtų PX Tai čia tą "smūgį Maskvai" reiktų pakeisti į "smūgį makaronui" už šituos debiliškus neva mosklinius/technologinius straipsnius. Išvis t.lt reikėtų uždaryti, nes čia nėra nei technologijų, nei žurnalisto etikos. Padugnės rašomi straipsniai, tiksliau socialinių tinklų pletkų apžvalga, pristatoma taip, tarsi informacija būtų pateikta iš oficialių valstybinių institucijų. Žodžiu gaidį ant laužo
vanduo4 2024-02-11 19:52
- Visiškai sutinku, bet teritorinių pretenzijų klausimas iš Kinijos jau senai keliamas daugybę metų, bet kol kas tai laikoma tyliai, nes Rusija reikalinga kaip sąjungininkė. - Todėl aš tik keliu prielaidą, kad jeigu situacija pasikeis taip, kad Kinija tikrai pabandys iškelti teritorinį klausimą, jie atsakymą gaus žaibiškai ir visiems suprantamu būdu, kad tokių klausimų daugiau apskritai nekiltų.
immortallt 2024-02-12 08:27
maskoliai reikalingi kaip sąjungininkai kinams? Jie neverti karinių nuostolių kinams, nes paims tyliai. Tik tiek.
SPeed_FANat1c 2024-02-13 09:04
taildk tapo didele uzgrobdama turbut teritorijas. Tai i jas pretenduot negaslim, nes i jas galetu pretenduot aukos
SPeed_FANat1c 2024-02-13 09:07
uzdaryt nereik bet kad kazkoks nezinomas twiteryje parase pretenzija tai yra tiesiog muysu laiko svaistrymas
Magnus 2024-02-13 13:34
Šiaip nereikia piktintis, didžioji dauguma naujienų portalų panašią nesąmonę stumia. Putinas pusę valandos apie Ukrainos istorinę reikšmę pakalbėjo, tai dabar visi šaiposi ir bado pirštu į praeities žemėlapius. O tokia pašaipa yra propaguojama ir stumiama visais frontais. T.lt propaganda pila kaip reikiant jau eilę metų, taip kad kitko tikėtis nevertėtų.