[ŽT] Rusai sulyginti su žeme. „Atvažiavo ukrainiečių „Krabas“ ir viską nušlavė“ (Video)  ()

Ukrainiečiai puolė su lenkiška haubica „Krab“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariai iš 26-osios atskirosios artilerijos brigados sunaikino Rusijos BMD (oro desantui skirtą pėstininkų kovos mašiną). Atvažiavo ukrainiečių „Krabas“ ir viską nušlavė.

Ataką užfiksavo vienas iš ore sklandančių bepiločių dronų, o trumpas vaizdo įrašas greitai išplito socialiniuose tinkluose.

Ukrainos ambasadorius Lenkijoje pernai viename interviu pareiškė, kad „haubicos „Krab“ pakeitė situaciją fronte“. Jas labai giria ir Ukrainos kariai. Pirmiausia dėl savo efektyvumo, tikslumo ir patikimo bei galingo 1000 AG variklio. 48 tonas sverianti lenkiška haubica efektyviai juda net ir sudėtingoje vietovėje, o ant kietos dangos gali įsibėgėti iki 60 km/val. Bent jau pagal oficialius duomenis, nes kai kurių ukrainiečių teigimu, praktiškai „Krab“ gali įsibėgėti iki 70 km/val.

 

 

„Krab“ leidžia pataikyti į taikinius maždaug nuo 5 km iki 40 km atstumu, o ugnies greitis siekia 6 šūvius per minutę. Be pagrindinio ginklo, „Krab“ turi 12,7 mm kulkosvaidį. Haubica taip pat turi, be kita ko, „Topaz“ komandų ir ugnies valdymo sistemą bei vidinę ryšio sistemą FONET, sukurtą „WB Electronics“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(1)
(64)

Komentarai ()

Susijusios žymos: