Padėtis rimta. „To negali būti!!!“. Lukašenkai šokas. Kas vyksta  (1)

Lukašenkos administracijos užsakymu buvo atliktas išsamus tikrosios Baltarusijos demografinės padėties tyrimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Telegram“ kanalo „Belaruskaja Vyvedka“ šaltiniai pranešė, kad Lukašenkos administracijos užsakymu buvo atliktas išsamų tikrosios Baltarusijos demografinės padėties tyrimas.

Darbai vyko keturis mėnesius ir buvo atliekami naudojant visus įmanomus veiklos metodus.

Buvo tikrinami mokėjimai už komunalines paslaugas, banko kortelių operacijos, atlyginimai, nedarbingumo laikotarpiai, universitetų lankymas, valstybinės paslaugos, pašalpų ir pensijų gavimas, sienos kirtimai ir visi kiti duomenys. Buvo atsižvelgta į realų gimstamumą ir mirtingumą šalyje.

Tarnyba patikimai ir statistiniu tikslumu atskleidė tikrąjį nuolat Baltarusijoje gyvenančių piliečių skaičių. Į Baltarusijoje nuolat gyvenančių užsieniečių skaičių nebuvo atsižvelgta. Gautas skaičius buvo praneštas Sergejenko, o diktatoriaus administracija kartu su tyrimą atlikusia tarnyba ilgai galvojo, kaip ataskaitą pateikti Lukašenkai.

Pirmoji diktatoriaus reakcija buvo: „To negali būti!!!“. Tada, praėjus savaitei, jis pakomentavo „jei jums nepatinka, tai viso gero – dosvidos, mes nieko nelaikome“. Tačiau tarnybos ir pats Lukašenka puikiai supranta, kad padėtis rimta.

2024 m. sausio 1 d. Baltarusijos Respublikoje nuolat gyvena tik 7 870 000 piliečių (2009 m. apskaičiavimais gyventojų skaičius buvo 9 648 533), iš kurių 4,2 mln. yra faktiniai išlaikytiniai – pensininkai, neįgalieji ir vaikai iki 18 metų. Apie milijonas baltarusių nuolat gyvena už  šalies ribų, tačiau nuolatinės gyvenamosios vietos užsienyje nedeklaruoja (greičiausiai negrįš).

 

„Matome visišką demografinę „lukašizmo katastrofą“ ir duomenis, kurie iš esmės nulemia mūsų šalies ateitį“, – rašo „Belaruskaja Vyvedka“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(4)
(88)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)